Back to Top

B&B en Vakantiehuis - Buitengewoon

Vakantieadres voor iedereen


Bij de Herberg-Buitengewoon gaan we alle gasten blij verrassen met onze gastvrijheid. Wij bieden u een mooi verblijf in de B&B, veel lekkers in de theetuin en overheerlijke maaltijden.


B&B
Een fijne en rustige overnachting in B&B met keuze uit 3 kamers; de tuinkamer, de kraanvogel kamer en de zonnebloemen kamer. In de ochtend vervolmaakt met ons bijzondere 'BuitenGewoon' ontbijt voor een goede en gezonde start van de dag.   
 
De B&B is ook geschikt voor mensen met een beperking waarbij extra ondersteuning mogelijk is.


Theetuin
Een heerlijk kopje koffie/thee met versgebakken taart, en andere lekkernijen in de sfeervolle theetuin. Of u maakt een keuze uit de lekkere hapjes en drankjes van de dagkaart.


Maaltijden service
Een aantrekkelijke avond maaltijd bereid met verse ingrediënten van veelal biologische- en streekproducten; af te halen en gratis thuisbezorgd voor ouderen en toeristen. (beiden op aanvraag)


Terwijl u thuis de boel de boel laat, dompelt u zich bij ons zorgeloos onder in een mooie landelijke omgeving. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken is het genieten van de rust en schoonheid van de mensen, producten, accommodatie en omgeving.  
 
Ons team van 7 jongeren en ouderen met beperking gaat u hierbij helpen op hun eigen gastvrije en ontspannen wijze.
 
Wanneer de B&B, Theetuin en Maaltijden service een tijdje succesvol lopen, gaan we nieuwe liefde gevende ideeën ontwikkelen. Bij het kopje 'Aankondiging' kunt u lezen over de mooie dingen die gaan komen…